Someone please call 911, tell them I just been shot down

Godkväll honeys. Just nu sitter jag med Filip i soffan. Har gjort klart min nätbutik, med lite hjälp från gubben min.. hihi
Påsklovet börjar lida mot sitt slut, det har varit ett väldigt trevligt lov i alla fall. Massa mys och allmänt chill pill.
Har tagit en del bilder från stugan där vi då firade påsk, men har inte hunnit föra över till datorn än så det kommer senare!  
 
Nu blir det att krypa i säng och kika lite TV
 
Puss!
 
 
 

I'm guilty, but not to blame

Godmorgon honeys. Första dagen på påsklovet och det känns underbart! Helgen spenderades både i stugan och på björx. Jag och Filip var barnvakt åt Albin igår, super mysigt.
Hann även ta lite bilder i stugan i fredags/lördags.
Kom ju på att jag har ett såndär superzoom objektiv, så passade på att fota lite fåglar på typ 30m avstånd, har ju inget stativ så helt ok bilder för skakiga händer tycker jag!
 
Nåväl, snart bär det av till Filippo för lite rayman lir. Man får ju faktisk va inne när det regnar...
 
Puss!
 
 

Jag har börjat om på nytt, det vet jag när jag ser dig

Hello darlings. Känner att det är ganska tugnt just nu. 64 dagar kvar till studenten och jag känner att jag drunknar i rester. Får inte tag på mina lärare heller eftersom dom är i Finland med resten av klassen, var dock där i 1an så slipper åka nu, så är ledig hela denna vecka utom Fredag och sen är det ju påsklov. Så ja, det är stressigt med det..
 
Anyway, har absolut inget för mig om dagarna. Så det är nog dags att avsluta detta inlägg.
 
Poss
 
 
 
 
 
 
 
 

<