Surströmming

Ligger just nu i min sovboda i stugan. Var hos min faster på middag, själv åt jag fläskfile och pepparsås medan de andra åt surströmming. Mycket trevligt måste jag säga. Resten av kvällen spenderar jag i min ensamhet framför datorn och River Monsters!

Puss
Stay with me

Goddagens raringar. Jag har någon konstig känsla inom mig just nu, är lycklig, nervös och 100 andra saker. 
Men jag är huvudsakligen glad. Fick äntligen (!!!) praktik idag. Sökte på Skapa här i stan. Börjar på onsdag och tydligen så var det stor chans till extra/helgjobb. 
Sen är jag jäkligt stolt över mig själv som börjat skita i vad andra tycker och har slutat med löshår och sånt svammel på vardagar, det är en sak om man går ut på krogen tex, men inte längre på vardagar.
Har även slutat bita/riva bort mina naglar. Jag vet, jätte snuskigt. Har börjat äta några piller från apoteket också som ska vara bra för just naglar och även hår.
 
Har även fixat mitt rum. Vantrivdes verkligen här inne. Har skruvat upp TVn på väggen och klämt in sängen bakom dörren, så det är som en lite myshörna eller hur man nu ska förklara det. Var på storheden igår också med Filip och köpte lite ljusstakar osv som jag placerat i rummet! Blev himla mysigt nu i alla fall.
 
Nåväl, stugan ikväll. Tänkte påbörja en ny teckning, måste producera ett gäng eftersom jag ska ställa ut nästa sommar!
Det är mycket bollar i luften nu, och till min egen förvåning känns det faktiskt skönt.
 
Puss
 
 
 
 
 

The night is calling, don't pick up

Godkväll. Helgen har bestått av sådels god middag med mina fina tjejer och även besök på sunderby sjukhus.
Har ikväll tagit det piano med familjen och redigerat lite bilder från kameran. Är så himla mysigt att hösten kryper på! 
 
Börjar bli lite trött så tänkte lägga mig i mitt snystädade rum och mysa.
 
Natti
 
 
 

<