They can't afford what we've got, not even the king

Godkväll honeys. Nu är det god tid att krama kudden. Sovit dåligt hela helgen och så långt denna vecka gått...
Min dag har i alla fall varit easy. Imorgon är det skola som gäller till 13.00 sen får jag äntligen gå hem och mysa!
 
Natti!
 
Från helgen
 
 

Boy you know you get me high

Godkväll raringar. Just nu sitter jag här i soffan och kollar 24 norbotten med min far. Inte så roligt kan man ju tycka... Nåväl. Dagen har gått bra, Lätt dag i skolan för en gångsskull. Tycker det är förjävligt att man ska ha ångest för att gå dit.
 
Imorgon är det Fredag och guuud som jag har längtat! Annars då? Lekt lite med kameran idag. Har inte varit så pigg på att gå ut och fotografera när det varit -30 grader nu i typ 2 veckor här uppe. Är inget proffs eller så men fotade mest elin och testade lite olika inställningar. Tycke det blev fina bilder i alla fall.
 
Nu blir det sängen och upp imorgon 06.00 för 1 lektion och sedan lite spring på stan.
 
Natti!
 
 
 

I tried carrying the weight of the world, but I only have two hands

Godmorgon honeys. Känns lite som att jag glömt bort att jag har en blogg, men det känns så tråkigt att blogga när jag är så less på designen. Håller ju dock på att fila på en ny men det är lite nya kodningar så lite trixigt är det allt..
 
Anywayz. Det är -28 här i Luleå idag. Gode kallt! Man vet att när tillochmed jag fryser innomhus är det fan kallt. För jag fryser nästan aldrig. Nåväl, det skulle bli ner mot -8 på Måndag så vi ser väl hur det blir med det. 
 
Nu tänkte jag fortsätta på ett litet commission jag håller på med.
 
Puss!
 
 
 

<