If I fail, if I succeed, at least I live as I believe

God..natt? Klockan närmar sig 4 på morgonen och jag har ännu inte lyckats somna. Blir less på denna feber och det faktum att det känns som mina lungor ska sprängas gör det inte bättre.. Hatar att vara sjuk. Blir så stressad eftersom man missar så mycket i skolan osv. Nåväl, bara kriga på med alla medel som finns! 
 
Anyway, det börjar dra ihop sig. Det är 100 dagar kvar till jag och 8 läckra brudar sätter oss på ett flygplan mot Ayia Napa! Och ännu närmre till studenten, endast 77 (!!!) dagar.
Börjar bli dags att införskaffa en studentklänning. 
Tycker det är så himla jobbigt att beställa över internet, speciellt klänningar alltså. Har man tur så sitter den som en smäck, har man otur så ser man ut som en potatissäck eller som om man försökt dra på sig ett korvskinn.
Hårda tider...
 
Nåväl, kanske man skulle blunda ett tag i alla fall.
 
Natti
 
 
 
Från helgen
 
 

Dagen till ära

Goddagens. Idag är det som de flesta vet våffeldagen, tisdagen den 25:e Mars. Dagen då man utan någon vidare ångest får trycka i sig dessa frasiga skapelser som är gjort på mjöl, fett, mjölk och bakpulver. Gjorde några imorse. Mycket fina, må jag säga. Eller? Och ja, jag hatar grädde.  Puss!

Born sinner, but I'll die better than that

Goddagens. Idag är ingen bra dag. Har blivit förkyld, har feber och mår allmänt dåligt i hals/näsa. 
Denna dag lär nog inte bjuda på mycket mer än sängläge, nässpray och tamponger i näsan. 
Ändå ganska länge sedan jag verkligen var förkyld så det kanske var dags ändå..
 
Nåväl, en liten tröst är ju att det har kommit ut 3 nya avsnitt av Vikings! Hur bra är inte det..? Har ni ej sett så se för gudsskull. 
 
Puss
 
 
 

<