God knows what is hiding in those weak and sunken eyes

Godkväll darlings. Kom hem från Filip idag, skönt med lite egentid då man kan ligga i sängen, se seier och pilla sig i naveln. 
Känns lite smått panik att det är torsdag imorgon, lovet har verkligen gått fort. Är superförkyld också, vilket så klart är tråkigt när man för en gångs skull är ledig.
Har inte så mycket att lägga till egentligen. Livet flyter på i vanlig ordning och nu tänkte jag, sorgligt nog, se de sista 3 avsnitten av Weeds.
 
Puss
 
 

It's like i'm waiting for the rain to fall

Godkväll. Eftersom jag hade en lätt sinnesförvirring i morse och inte tänkte på att det är vintertid nu så är jag ganska så trött. Tänkte lägga mig och kika på Weeds, som vanligt då.. haha 
Är dock inne på sista säsongen, vilket känns jätte tråkigt eftersom jag inte har en aning om vad jag ska börja med för serie efter denna med tanke på att jag redan sett de flesta. 
 
Imorgon blir det anyway tidig uppstigning så jag kan ta en tidig buss från stan till Porsön där jag förmodligen kommer spendera största delen av lovet med min man. 
Har fortfarande inte insett att jag är ledig en hel vecka, känns ändå lite som att det är skola imorgon... haha
I veckan blir det däremot lite julklapps och även födelsedagspresent inköp. Hatar att köpa allt i sista stund så tänkte vara ute i god tid för en gångs skull!
 
Natti
 
 

Day 4 - A photo of your mom or dad

Har nog ingen bild på min mor på denna dator, har däremot någon på min kära far tror jag!
 
 
 
 

<