I've been locked out of heaven

Godkväll raringar. Ligger just nu redo att sova. Imorgon är det måndag och en ny vecka tar form. Har inte så värst mycket planerat inför kommande vecka, men nästa Måndag så ska jag faktiskt på möte med syo och nån annan människa och planera min skolgång! Jajjemensan, jag ska börja om på nytt.
Eller okej, inte börja om helt men i alla fall på en ny skola med andra ämnen som inte har med handels att göra, vilket känns super.
 
Sen det här med högskola. Jag har aldrig och då menar jag aldrig sett mig själv som en person som kommer vilja plugga "mer än vad som är nödvändigt" för jag har aldrig riktigt haft något riktig idé att "JA det där vill jag bli!".
Men jag har faktistk börja fundera lite på förskolelärare. dock 3,5 år utbildning på LTU, vilket känns liiite länge med tanke på vad man faktiskt utbildar sig till. Och just i ett sådant arbete tror jag lämplighet är till största del vilktigare än vad man har för betyg i naturkunskap.
Måste även erkänna att jag funderat endel på tandsköterska, har hört att man kan läsa det på distans och den utbildningen endast pågår i 1,5 år.
 
Nåväl, jag hinner säkert ändra mig 17 gånger... haha
Nu blir det senaste avsnittet av Vikings och kuddkramning.
 
Natti
 
 
 

Kommentarer

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback