I'm the one who knocks

Som en del av mina närmaste vet så tecknar jag mer än gärna. Jag blir lugn av det och sitter i kanske 3-4 timmar på raken med diverse kiss och rökpauser där emellan. 
Vad är det för speciellt med att teckna då? För mig är det hela grejen med att sätta sig ner med ett tomt vitt papper och rita upp någonting, sen börja arbeta på den, alltså skugga osv. Allt sitter i detaljerna och det är så himla roligt när det blir bra, att känna att man skapat någonting fint. Även fast jag, som de flesta andra som håller på med liknade, är väldigt självkritiska så är det en underbar känsla när man får respons på sitt arbete och någon person, inte bara ens mamma... haha, vill hänga det man skapat på väggen.
 
Just nu håller jag som jag skrev tidigare på med karaktären Walter White a.k.a Heisenberg, åt min pojkvän som råkar vara lite inne i den serien just nu. Sen är det en av mina favoritserier också, vilket gör saken en hel del roligare. 
Än är den inte klar, men ni kan få se en liten sneak peak som jag la upp på insta här om dagen.
Och ja, den är gjord på frihand.
 
Puss
 
 
 

Äntligen Fredag

Idag är det Fredag, dendär underbara dagen då hela världen rusar till närmsta mataffär och plockar på sig chirre och dirre, 3 ton lösviktsgodis och 7 liter läsk, för att sen rusa hem och etablera sig i soffan framför TVn.
 
Riktigt så ser nog inte min fredag ut, men snarlik i alla fall! 
Sen så vet inte jag, men det känns som att jag är den enda personen på norra sidan halvklotet som finner glädje i att det är storm och regnar ute. Det är ju jättemys? 
Nu kanske det inte är allas fredagsnöje att tända ljus, ta tag i en penna och sätta sig ner, teckna och bara koppla bort omvärlden. Men jag älskar det. 
 
Hallelujah praise the lord lixom.
 
Puss
 
 
 

Couple A, B, C's, bad bitch double D's

Godkväll raringar. Äntligen börjar det kännas bättre i kroppen sen operationen. Det är ju idag en vecka sedan så det var väl på tiden kan jag tycka.
Idag har jag i alla fall lyckats med att städa iordning min barhylla och gjort klart veckans plugg, det är så himla skönt att det är relativt lätt med skolan. 
 
Nu tänkte jag börja skissa på något nytt att teckna, är inne i min serie värld just nu så det kanske blir ett porträtt på Heisenberg, vem vet...
 
Puss
 
 
 

<