Curtain's finally closing

Godkväll. Satt just och tittade tillbaka på min blogghistorik här i arkivet. Har nog aldrig haft sånhär dålig uppdatering någonsin. Men ni vet, livet går vidare. Och ska vi nu vara riktigt ärliga så är det inte så himla intressant att veta vad jag gör exakt varje dag. Nog för att jag mest bloggat för min egen del, så jag ska kunna gå tillbaka till en viss tid i livet för att se vad jag gjorde då, vem jag umgicks med och hur jag levde mitt liv.
 
Anyway, just nu sitter jag här i min säng. I tisdags så var jag och opererade foten. Fick en skada när jag var 13 år på främre delen av foten och har sedan dess haft svårt att gå längre sträckor osv. Så... ja, just nu ser min fot ut som en tjock vit limpa. Känns i alla fall sjukt skönt att jag äntligen fått det gjort! 
 
Vad är annars på gång då?
Om 11 dagar ska jag träffa studievägledare för att diskutera min framtid, då fokuserar jag mest på vidareutbildning och högskola. Studierna jag håller på med nu är jag färdig med den 3 Juli. Det känns skitbra på ren svenska, måste jag säga. 
 
Puss
 
 
 

<